Foto’s van 28 mei

Ik heb het al eerder vermeld, maar herhaal het nog een keer. Sommige pups zijn meer in beeld dan andere. Vooral reutje 2 is minder in beeld dan de andere. Dat komt vooral omdat hij, zodra hij in de gaten heeft dat ik naar hem kijk, meteen aan komt rennen, hevig kwispelen en blij dat hij contact heeft. En dan is hij niet meer bij me weg te slaan. Zou ik hem moeten houden omdat hij steeds zo blij is om mij te zien? Ik hoop dat hij net zo blij gaat worden met zijn nieuwe baasjes.

Odin en teefje 2 Teefje 2 lekker tegen Mojo aan leunend 

Bij Mojo is het veilig en gezellig. Teefje 2, in de starthouding om een sprintje te trekken

Odin Teefje 1, nog steeds met een kleine kreukel in haar oortjes

Odin, ineens weer met flapoortjes Teefje 2 Lekker met je kop op je broertje slapen, teefje 2 met Odin

Reutje 1, in de starthouding om naar zijn zusje te rennen.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties