Zeven weken oud

Na een heel druk weekend met heel veel bezoek, hebben we vandaag een relatief rustige dag. In ieder geval geen bezoek, waardoor ik aan wat andere dingen toe kan komen. Ik moest nog wat dingen kopen voor de pups, en moet zeer binnenkort voor de derde keer in hun leven opnieuw 30 kilo vlees gaan halen.

Ze groeien als kool, allemaal al rond de drie kilo!
Terwijl ik achter de computer zit om ladingen en ladingen foto’s, van mijzelf en anderen, te sorteren en bewerken voor plaatsing op het blog, spelen de pups buiten. Ze houden dit nu veel langer vol en hebben veel energie. Ook kunnen ze intussen flink rennen. Ze zijn ook duidelijk bezig met hun plaatsje in de roedel te “bevechten”.

Ze worden steeds zelfstandiger, hoewel ze op iedereen af komen rennen als ze iemand zien. Dan is het feest, de staartjes kwispelen als windmolentjes en ze springen en likken dat het een lieve lust is. Een blije bende.

De fotos’s komen er aan, maar van vandaag een stukje video van hun spel in de tuin.

Pups spelen in de tuin.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties