Drukke dag

Vandaag hadden de pups een drukke dag. Eerst kregen ze vanmorgen voor het eerst een halsbandje aan. Zoal gebruikelijk werd dat krabben, krabben, krabben. Het spelen was echt even afgelopen. Daarna kwam de afgevaardigde van de Raad van Beheer de pups chippen. Dat verliep zonder problemen, hoewel reutje 1 toch even moest piepen. Sorry heren, maar het zijn nooit de teefjes die piepen. Hij was het echter snel weer vergeten. Daarna moest er nog met een wattenstaafje door de wangetjes gepoetst worden, maar dat vonden ze geen probleem. Ze hebben nu allemaal een officiƫle naam en een stamboeknummer.
De dag was nog niet ten einde want toen kwam Papa Kjeld nog op bezoek. Dat was interessant! We hebben geprobeerd het hele spul samen op de foto te zetten, maar zonder ze allemaal aan de grond te lijmen met superlijm vind ik dat een onmogelijke opgave. Waarom ik het altijd weer probeer? Het zou zo leuk zijn… Toen kwam “oom Bram” de Wetterhoun ook nog even kennismaken. Eigenlijk ging dat volkomen zonder problemen. Dappere pupjes.

En de dag is nog niet om want we krijgen vanavond ook nog bezoek. Hopelijk slapen ze morgen een beetje uit.

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties