Weer wat geleerd

Het is zaterdag en dan is er altijd meer lawaai in het dorp dan op andere dagen. Vandaag is een dag van een geregeld terugkerende activiteit. Vrachtwagenchauffeurs rijden rond door het dorp met geestelijk gehandicapte kinderen. dit gaat altijd gepaard met veel herrie, muziek en getoeter.

Zo ook vandaag. De pups zaten binnen toen ze langs kwamen en vonden het blijkbaar reuze interessant. Reden voor een nieuwe ervaring, omgaan met lawaai. Op de video is te zien dat er twee naar buiten gingen en drie in eerste instantie liever binnen bleven. Maar even later gingen ze toch kijken. Zo, weer een ervaring in hun rugzakje die positief is verlopen. Bekijk de video.

Wat een lawaai

Later in de avond, al een beetje schemerig zag ik ineens Mojo samen met teefje 2, de kleinste, in de puppyren liggen met een stukgebeten closetrol. De kleine meid kijkt blijkbaar vol bewondering toe hoe Mojo dat vakkundig aanpakt en even later wil ze ook meedoen. Ik vond het een aandoenlijk moment. Een video van dit gebeuren.

Mojo en pup

 

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties