Nieuwe ontwikkelingen

Hoe ver zijn de pups nu in hun ontwikkeling. Vandaag zijn ze 4,5 week oud en ze gaan nu een paar keer per dag naar buiten. Ze kwispelen nu ook en ze spelen/vachten nu ook voortdurend met elkaar. Nog steeds bijten ze elkaar veel te hard en soms ook op gevoelige plaatsen, maar het besef begint te komen dat het hun gedrag is dat het gegrom van broer/zus veroorzaakt.

Als ze slapen wordt er veel gedroomd, ze produceren piep- en blafachtige geluidjes en schudden met hun hele lijfje. Nissa begint ze nu echt af  te weren als ze steeds weer willen drinken en gromt er zelf bij. Teefje 2 is de meest vasthoudende, die blijft het steeds proberen en rent gewoon steeds achter Nissa aan als ze haar ziet, wel een beetje sneu.

De pups genieten allemaal van bezoek en laten zich uitgebreid knuffelen. Intussen bijten ze in tenen en als ze de kans krijgen in neuzen en haar.

Er was een kleine stagnatie in de groei, doordat Nissa wat minder vaak langskwam, terwijl de pups nog steeds liever melk van Nissa dan vlees krijgen. Maar het gaat steeds beter, hoewel het vlees nog steeds fijngemalen en geweekt is. Maar zo gaat het toch wel steeds op. Teefje 1 is nu de zwaarste van het stel en teefje 3 nog steeds de kleinste, maar het kleine ding heeft genoeg energie en laat zich niet op de kop zitten door de anderen.
Morgen komen er weer een paar foto’s.

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties