Alweer 4 weken oud

Gisteren zijn de pups 4 weken oud geworden. De meeste hebben de anderhalve kilo grens bereikt. Ze zien er allemaal welvarend uit en hebben een gezonde eetlust. Ze krijgen nu 3 keer per dag een vleesmaaltijd die nog wel geweekt wordt en een beetje fijngemalen, maar aan het eind van deze week zal dat ook niet meer nodig zijn. Het gebeurt nog geregeld dat ze na het drinken bij Nissa ter plekke in slaap vallen, zodat er ineens een hoopje spetsenpuppies in de ren ligt.

Nu het weer wat warmer is zet ik de deur naar de tuin open en kunnen ze naar buiten als ze willen. Ze vinden op dit moment de buitenwereld nog erg groot en blijven met z’n allen een beetje bij de deur plakken, hoewel er af en toe een of twee een beetje verder dwalen. Gisteravond zijn ze 5 minuutjes met z’n allen buiten geweest en hebben wat rondgescharreld. je kon merken dat ze het geweldig vonden, maar ook een beetje eng. Na de 5 minuten gingen ze allemaal naar binnen en vielen als een blok in slaap.

Een paar foto’s.

Alweer met Mojo

Lekker geslapenHoi, ik ben weer wakker Mama, niet weglopen we hebben honger
Ze spelen steeds meer samen Pelle, zal ik of zal ik niet? Elkaar bijten, totdat de ander gromt of piept
Weer met Mojo Nog een beetje slaperig Van de wereld  Na het drinken omgevallen

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties