Moeilijk

O, wat is het moeilijk om je los te scheuren van de pups, als ze wakker zijn en met elkaar gaan rondscharrelen. Ze maken nu echt oogcontact, ook met mij (op hun eigen hoogteniveau). Zo kom je aan andere dingen helemaal niet meer toe.

Maar goed, het blog heeft ook weer een update nodig. Ze likken nu puppymelk van een schoteltje en hebben vandaag voor het eerst een klein hapje halfrauw vlees gehad. Er was er niet een die er zijn neus voor optrok. Het ging er vlot in. Morgen maar weer een beetje, dan kan Nissa het een klein beetje gaan afbouwen want de tandjes komen nu goed door. En een honger dat ze hebben! Het is een stelletje veelvraten!

Voor degenen die er behoefte aan hebben nog maar een keer de gewichten van vandaag.

Teefje 1: 1420 gram
Reutje 1: 1340 gram
Teefje 2: 1310 gram
Teefje 3: 1490 gram
Reutje 2: 1380 gram
Ook moest ik voor de derde keer hun nageltjes knippen!
Ze doen nu ook pogingen om hard te lopen. Ze beginnen met te gaan liggen en nemen dan een klein sprintje, niet ver, blijkbaar zit dat nog niet in hun mogelijkheden. Maar de ontwikkelingen gaan nu snel. Elke morgen zie ik dat ze zich weer verder ontwikkeld hebben. Ik ben benieuwd wat ze morgen kunnen.

Een paar foto’s.

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties