Een week oud

Gisteren schreef ik dat volgens de boeken pups na een week hun geboortegewicht moeten hebben verdubbeld. Hebben ze dat gehaald?  Dire van de vijf zitten er ver over, twee zitten er net over en teefje 2, nog steeds de kleinste van het nest zit er 20 gram onder. Daar maak ik me geen zorgen over, ze is  wierig en tierig en ligt geregeld aan de voorste tepel.

Vandaag heb ik ook hun nageltjes geknipt, want ze werden aardig scherp en ik wil niet dat ze Nissa pijn doen bij het drinken. Het is een priegelwerkje omdat ze zo klein zijn maar met een nageltrimmertje lukt het aardig. Ik wacht tot ze zich dik en rond gedronken hebben en heel slaperig zijn, zodoende spartelen ze niet tegen.

Vanavond mag Nissa mee tijdens de avondwandeling, de pups slapen nu zo lang door dat ze wel een kwartiertje of iets langer gemist kan worden.

Als enige foto van vandaag weer een rustig tafereeltje.

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties