Alles gaat goed

Mama Nissa is weer bijgekomen van de bevalling en is helemaal in haar element met haar pupjes. Ze verzorgt ze tot in de puntjes, ze poetst ze schoon en ze krijgen op tijd te drinken. Tussendoor slapen ze nu wat langer, zodat Nissa af en toe uit de werpkist komt om de pootjes te strekken en de rest van de familie even te begroeten. Ze komt niet verder dan de tuin om haar behoefte te doen, als ze klaar is wil ze weer gauw naar binnen.

Ze treedt nu wat strenger op tegen Mojo, die nog steeds helemaal gefascineerd is.

De foto’s van vandaag zijn van elke pup apart.Teefje 1
 Reutje 1Teefje 2   Teefje 3Reutje 2

Vandaag zijn de pups allemaal weer gegroeid, zij het wat minder dan gisteren, maar ze liggen op schema. Dwz. dat de boeken zeggen dat ze na één week hun geboortegewicht verdubbeld moeten hebben.  Dat zal niet op de gram nauwkeurig kunnen zijn, maar wel ongeveer. Twee pups hebben dat vandaag al gehaald, teefje 1 en reutje 1.

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties