Foto’s en een video van de eerste dag

Zoals beloofd een paar foto’s en een video.

Eerst de foto’s.


hier zijn ze al schoon en gevoed …

… en dan wordt het een rommeltje omdat ze allemaal proberen een nieuwe tepel te vinden. De melkgift moet nog wat op gang komen dus ze moeten er hard voor werken.

Hier klopt iets niet….. in een onbewaakt ogenblik is Mojo in de kist terecht gekomen. Ze voelt zich helemaal thuis bij de puppen. Jullie zullen haar nog wel vaker tegenkomen in de berichten want ze is met haar bijna acht maanden voor de eerste keer loops en totaal gefascineerd door de kleine wezentjes. Ze heeft al geprobeerd er eentje te stelen en ze heeft ook al mee geholpen schoonlikken. Nissa laat het meestal, maar niet altijd toe, al houdt ze wel een scherp oogje in het zeil.

En dan nu de video, een stukje van voor de geboorte en een stukje van na de geboorte. De geboorte zelf staat niet op video omdat Nissa het vertikt haar pups in de werpkist te werpen. Dus moet ik erachter aan om te voorkomen dat het huis smerig wordt.

Net voor en na de geboorte

 

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties