Bijna het laatste bericht

Nu het aftellen is begonnen heeft Nissa besloten dat ze nog wat quality time met haar dochtertje wil spenderen. Ze zit geregeld in de ren en dan worstelen ze samen al grommend, of sjorren aan een flosstouw (ook grommend). Dit is Nissa’s favoriete spelletje en dit heeft ze al haar puppen geleerd.

Maar af en toe liggen ze ook samen in de werpkist een beetje met elkaar te neuzelen, neusjes tegen elkaar en verder niks. Helaas kan ik het niet op foto of video krijgen want zodra ik opsta om een camera te pakken is het afgelopen en komen ze kijken wat ik ga doen.

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties