Al zeven weken

O, jeetje, nog een week en dan vertrekt Bamske pup naar haar nieuwe thuis.  Ze zal het daar vast en zeker goed hebben, maar wat zal ik mijn vrolijke kleine meisje missen!

Haar oortjes staan al parmantig rechtop, waardoor ze een nog alertere uitdrukking heeft gekregen. Ze mag elke dag even naar buiten, een paar korte tijdjes om haar niet te koud te laten worden, hoewel ik op geen enkele manier merk dat ze het koud heeft. Ze vindt het heerlijk, getuige de video van vanmorgen in de sneeuw. En nee, ze keek helemaal niet raar op van de sneeuw, maar accepteerde het alsof het heel normaal was. En verkeer vindt ze ook al heel normaal, zelfs grote vrachtauto’s.

Ze eet eigenlijk alles wat ik haar voorzet, ook kleine hapjes groente en fruit. Ze probeerde zelfs haar schoteltje waarop ze haar eten krijgt op te eten. Ze sleepte het in ieder geval door de puppyren heen en weer.

Blaffen kan ze ook al. En zelfs een klein beetje huilen!

Haar laatste wapenfeit is het uit de werpkist klauteren. Ze heeft haar spieren flink geoefend en hijst zich aan haar voorpootjes op en zo over de rand. Dus nu staat er een heel hekwerk omheen.

Helaas moet de video in de sneeuw wachten tot morgen, maar hier zijn nog een paar foto’s van afgelopen zaterdag.

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties