Ochtendritueel

Elke morgen na de wandeling en het ontbijt speelt Nissa een uurtje met Bamske pup. In dit filmpje kun je zien dat Nissa probeert Bamske te leren dat ze niet zo hard moet bijten. Een belangrijke les in het leven van een pup, die ze normaal van hun nestgenootjes leren. Aangezien Bamske pup die niet heeft ben ik blij dat Nissa die taak op zich neemt. De kwaliteit van het filmpje is niet zo goed aangezien dit ritueel zich in de schemering en bij lamplicht afspeelt.

Op de achtergrond hoor je een gefrustreerde Pelle, die niet wil dat zijn moeder met Bamske pup speelt.

 

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties