Meer naar buiten

Wat ben ik blij dat die kou voorbij is! Niet zozeer voor mezelf of voor de grote honden (Pelle vond de sneeuw fantastisch en deed niets liever dan erin rollen en happen). Maar voor Surprise, die in haar verdere leven Bamske gaat heten, wel, want de overgang van de warme kamer naar buiten met temperaturen onder nul vond ik echt te groot. De eerste keren buiten zitten ze sowieso vaak stil om alles in zich op te nemen.

Grappig was ook dat ze de stenen ondergrond in eerste instantie niet leuk vond, maar zodra ze gras onder haar pootjes kreeg ineens heel blij werd. Natuur spreekt onze dicht bij de natuur staande hondjes toch het meest aan.

Intussen is ze elke dag even buiten geweest, soms zelfs twee keer op een dag. En wat vindt ze dat fijn!

En met Nissa spelen in het gras is natuurlijk helemaal het summum. En horen jullie de vogels fluiten? Het lijkt wel lente!

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties