Alweer een nieuw avontuur

Dit keer door Surprise zelf georganiseerd. Ik had zoals ik altijd doe met gaas een stuk tuin afgezet waar Surprise veilig kon rondscharrelen. Samen met Nissa heeft ze een tijd precies dat gedaan, totdat ze in de gaten kreeg dat er buiten het gaas NOG een hele wereld lag. Ze zag een auto voorbijkomen, 2 dames achter kinderwagens, wat fietsers, enz.

Dus wat deed de ondernemende dame? Ze ging op zoek naar een plek waar ze eruit kon, en die had ze ook snel gevonden. Het wurm wurmde zich eronderdoor en daar ging ze…….. Ze keek niet eens om waar haar moeder was, maar stapte stevig door.

Gisteren had ze al kennis gemaakt met de jonge teckel van een kennis. Op haar uitstapje van vandaag kwam een andere kennis toevallig net langs lopen net zijn Shih Tzuh. Daar heeft ze terloops ook even mee kennisgemaakt. Een paar keer deed ze een stapje achteruit, maar dan ging ze toch weer naar hem toe.

Aan haar halsbandje is ze ook al helemaal gewend.

Een goede eetlust heeft ze ook. Wat ik haar voorzet wordt schoon opgegeten. Ze heeft al diverse soorten vlees en vis gehad en ook pens vind ze lekker. Nu alleen nog zorgen dat ze niet te veel eet.

Nissa zorgde trouwens nog voor een extra lekker hapje door wat eten op te geven voor Surprise. Een beetje laat, dat was 2 weken geleden beter op zijn plaats geweest.

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties