Naar buiten

 

De ontwikkelingen gaan nu zo snel dat ik meer met Surprise zelf bezig ben dan met het blog. Foto’s mislukken veelal door het slechte licht binnen en flitsen wil ik niet want dat is niet fijn en ook niet goed voor haar.

Surprise is eergisteren op eigen beentjes buiten geweest.  Samen met Nissa resulteerde dat in het lekker drinken en geen oog hebben voor de omgeving. Vanmorgen mocht ze nog even, maar nu heb ik Nissa bij haar weggelokt. Wat een verschil. Ze was meteen ge├»nteresseerd in haar omgeving en lief overal aan te snuffelen. Op het laatst wilde ze niet eens mee naar binnen. Spetsen zijn toch echte buitenhondjes.

Helaas had ik natuurlijk mijn fototoestel binnen laten liggen. Volgende keer maar even aan denken.

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties