De chip zit er in

Nu het weer iets (nou ja, echt maar iets) warmer was is Surprise weer even mee naar buiten geweest, nog steeds op mijn arm vanwege haar kale buikje. Haar leefwereld is nog klein, kleiner dan die van onze zomernesten, waarvan de pups op deze leeftijd al volop buiten speelden. Gelukkig krijgen we veel bezoek, zodat ze toch genoeg afleiding heeft.

Ze moet echter straks wel voorbereid zijn voor haar grote reis naar haar nieuwe baasjes.
Ze heeft een paar auto’s voorbij zien komen, vond het niks bijzonders. Naar mensen toe is ze heel open en spontaan. Haar staartje kwispelt aan een stuk door.
Vanmiddag heeft ze ook de chip gekregen, dat ging zonder problemen. Alleen bloedde ze een beetje na die tijd, wat zowel Pelle als Nissa bezorgd (?) maakte. Ze moesten er allebei steeds aan likken.
Pelle is nog niet aan spelen met de pup toe, hij blijft een beetje (soms ook wat meer) jaloers. Als ik niet oplet steelt hij alle speeltjes van Surprise, die hij vervolgens ergens in de kamer laat vallen om er vervolgens niets mee te doen.

Ook een groot gerookt bot, dat al eeuwen in de kamer onder de tafel ligt zonder dat er een hond naar omkijkt werd ineens weggegrist toen Surprise belangstelling voor het bot kreeg. Hij is bijna vier, maar ik moet wel constateren dat hij nog lang niet volwassen is.

Nog wat foto’s van vandaag.

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties