Vijf weken

Wat gaat het hard. Nu begin ik al te tellen hoe lang ze hier nog blijft.

Surprise is niet langer tevreden met haar mooie ruime ren in de woonkamer. Nu ze de vrijheid heeft geproefd wil ze er steeds weer uit. Dat mag ze geregeld, ze moet tenslotte haar leefwereld verruimen. Het nadeel is alleen dat ze dan als een schaduw achter Nissa aan gaat en Nissa is er nog niet aan toe om haar echt serieus af te snauwen (hoewel dat vast en zeker niet ver weg meer is).

Ze eet nu meer vlees en krijgt minder melk van Nissa. Een geleidelijk proces wat eigenlijk vanzelf gaat,  zoals zoveel dingen. Ze plast meestal netjes op de kranten, vecht met haar speeltjes, heeft zelfs al even voorzichtig gesjord met Nissa met haar flosstouw.

Ze is ook al even buiten geweest, op mijn arm in haar warme vetbedje gewikkeld. Ze vond het reuze interessant, keek geïnteresseerd om zich heen en liet zich aaien door twee kinderen die langs kwamen.

 

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Sandra Hurkmans
26 januari 2017 20:24

En weer meer hond(je).