Kleine veranderingen

Als ze zo klein zijn als Surprise nu is kan het niet snel genoeg gaan tot ze beginnen te lopen/kruipen en je te herkennen. Maar zodra het eenmaal zo ver is gaat het veel te snel en voor je het weet vliegen ze uit naar hun nieuwe baasjes.

Hetzelfde plaatje als gisteren, iets andere houding. Maar een klein verschil in het koppetje. Het begint nu iets meer op een hondje te lijken.

Bij ieder nest sta ik weer versteld van de geweldige instincten van mijn kleine moedertjes. Ze voelen precies aan wat hun kroost nodig heeft. Eerst volledige aanwezigheid en aandacht van moeder, daarna steeds iets minder aanwezigheid wanneer ze langer doorslapen na een voeding. Nog steeds volledige bescherming tegen de “boze buitenwereld”.

Ik weet dat Nissa Surprise steeds verder zal gaan loslaten naarmate ze ouder en zelfstandiger wordt. Het is en blijft een boeiend proces.

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties